Ny utgåva och lansering på Gumroad

Ny utgåva och lansering på Gumroad

Jag skrev boken E-handel för en digital nomad under några månader i slutet av 2018, oftast sittandes med en kaffe på det som då hette Surf Cafe på Jumeirah Road i Dubai. I början av 2019 släppte jag den för allmänheten. Boken sålde bra på svenska och översattes något år senare till engelska för att släppas på Amazon.

Men under det senaste året har jag fått flera frågor om det går att få tag på boken i ett enklare format.

Så nu har jag äntligen släppt en ny engelsk utgåva på Gumroad i PDF-format. Gumroad är en enkel och smidig marknadsplats för digitala produkter där du hittar massor av guider och utbildningsmaterial för en billig slant. Samma nya utgåva finns också att hitta på Apple Books.

Boken E-Commerce for a Digital Nomad finns nu på Gumroad. 

Den nya utgåvan har fått lite småjusteringar och några rader som knyter ihop den digitala nomaden med den nya värld vi lever i. Distansarbete har ju blivit lite av en norm som resultat av covidpandemin och möjligheterna för e-handel har bara växt ännu mer.

På det spåret har jag också öppnat upp Erik Nomad, en engelskspråkig blogg som behandlar just hur man startar ett företag som ska gå att drivas helt platsoberoende.

Trevlig sommarläsning!