E-handel för en digital nomad

Titel: E-handel för en digital nomad
Antal sidor: 157
Utgiven av: Erik Karlberg AB
ISBN: 978-91-984483-0-6
Utgiven: 2019

Tänk dig att du sitter på ett kafé och sköter ditt jobb. Kaféet ligger ena dagen på en kullerstensgata i ett somrigt Visby, en annan på en regnig gata i New York. Det kan också vara ditt alldeles egna köksbord du sitter vid medan snöflingorna dalar ned utanför. Eller uppkrupen i soffan en stund efter att barnen har somnat.

Vi lever i en digital värld och att vara digital nomad innebär att digitalisera sitt arbetsliv. Vi behöver inte längre stå i en butik för att sälja varor eller knacka dörr för att sälja tjänster. Livet är numera online och så kan ditt arbetsliv bli.

E-handel för en digital nomad ger dig allt du behöver för att starta ett företag som kan skötas varifrån som helst i världen.

Packa väskan, det är dags att ge sig av!

Köp boken idag

Boken finns tillgänglig både som inbunden och e-bok från alla de stora där du normalt köper dina böcker.

Recensera E-handel för en digital nomadGoodreads.

Boken har även tagits in hos några bibliotek. Om du inte hittar den i just ditt bibliotek, uppge ISBN här ovan för att de ska kunna beställa hem den.

Kontakta mig direkt om du behöver en större mängd exemplar eller har en idé om ett samarbete där boken skulle kunna passa in. Jag finns även tillgänglig för föreläsningar och utbildningar som utgår från bokens innehåll.

Erik Karlberg
Mörkö, Sverige